J. Marisstraat 8
8316 GE Marknesse

 • TCM, de betrouwbare partner in kokersnijwerk!
 • TCM, de betrouwbare partner in kokersnijwerk!
 • TCM, de betrouwbare partner in kokersnijwerk!

LOGISTIEK MEDEWERKER

Ben jij klaar om een TCM’er te worden? Wij zijn op zoek naar een Logistiek Medewerker die graag zijn/haar handen uit de mouwen steekt. Je komt te werken in een klein en dynamisch team van 5 personen, dus ook andere bijkomende taken pak jij op. Benieuwd hoe jouw takenpakket eruitziet? Je leest het hieronder. 

Als Logistiek Medewerker heb je een belangrijke rol binnen ons team. Door jouw inzet kan de rest van het team hun werk op een correcte manier uitvoeren. Jij zorgt voor het logistieke proces in onze productiehal in Marknesse. Zodra er een vrachtwagen binnenkomt pak jij de afstandsbediening van de bovenloopkraan om alle materialen te lossen en een plek te geven in het magazijn. Ook het laden van onze gerealiseerde kokers, buizen en open profielen neem jij voor je rekening. Maar dat is uiteraard niet alles:

 • Je beheert de magazijnvoorraad en signaleert voorraadverschillen
 • Je verzamelt onderdelen voor medewerkers en brengt deze naar hun werkplek
 • Je zorgt dat de machines niet stil komen te staan
 • Je pickt orders uit het magazijn en zorgt dat het klaar staat voor afhalen.
 • Waar nodig ondersteun jij de laseroperators

Wij zijn een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf die het echt anders willen doen. Daarom willen wij je niet vervelen met standaard arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris (maar wees niet bang, dat is dik voor elkaar). Wij geloven in een gezonde balans tussen vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Naast deze verantwoordelijke job heb je natuurlijk nog andere bezigheden. We kijken samen hoe de ideale werkweek eruit moet komen te zien. En niks is verplicht, maar jij hebt toch ook zin in een biertje op vrijdagmiddag? Uiteraard belonen wij je inzet ook graag met toffe bedrijfsuitjes.

Laten we vooropstellen dat wij meer waarde hechten aan jouw skills dan aan welke opleiding jij hebt gedaan. Tube Centre Marknesse BV (TCM) richt zich volledig op de toelevering van 2.5- en 3D fiberlaser gesneden producten. Hierin heb jij als Logistiek Medewerker een belangrijke rol. Heb je al ervaring? Dat is mooi. Heb je het nog niet? Geen probleem. Wij staan klaar om je alle kneepjes van het vak te leren. Kort samengevat:

 • Je hebt een gedreven en gemotiveerde instelling;
 • Je bent zelfstandig en flexibel
 • Je bent nauwkeurig
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau of voldoende ervaring/skills

In het kort: Wie is TCM?
Tube Centre Marknesse BV (TCM) richt zich volledig op de toelevering van 2.5- en 3D fiberlaser gesneden producten. Met onze nieuwe machine en de alleskunner verwerken we niet alleen gangbaar en repeterend snijwerk, ook voor speciale projecten of afwijkende profielen vinden we altijd een oplossing. TCM is een nieuw, jong, en dynamisch bedrijf. Door betrouwbare partners biedt TCM de benodigde stabiliteit en ervaring. 

Wie zijn wij niet?
Een grote logge organisatie met veel schakels. Geen urenlang overleg en onnodig vakjargon. Hiërarchie? Dat kennen we niet. Iedereen is gelijk. Jij en je 5 collega’s maken ons bedrijf. Wij zijn niet beter dan andere bedrijven, maar doen het op de TCM-manier. Een positief, enthousiast en gedreven team dat samen met veel plezier aan mooie opdrachten werkt.

Enthousiast geworden? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren en een bak koffie te komen drinken. Mail een korte motivatiebrief met CV naar info@tcmbv.nl of neem contact op met Zowie Smit via 0527-224200.