J. Marisstraat 8
8316 GE Marknesse

  • TCM, de betrouwbare partner in kokersnijwerk!
  • TCM, de betrouwbare partner in kokersnijwerk!
  • TCM, de betrouwbare partner in kokersnijwerk!

BEDRIJFSLEIDER

lasersnijden – focus op innovatieve techniek – klein & hecht team
Leid jij straks TCM – ons buislasersnijbedrijf?
Heb je ondernemersbloed en ben je technisch aangelegd? Lijkt het jou mooi een vestiging te leiden in een nichemarkt, waar met specialistische en unieke kennis hoogwaardige producten worden gemaakt? TCM zoekt een nieuwe bedrijfsleider die samen met de directie van de MCM groep het bedrijf wil laten groeien naar een volwaardige, zelfstandige onderneming waar jij de kar kunt trekken. Het is wel belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Durf jij de uitdaging aan?

Tube Centre Marknesse BV (TCM) is sinds kort volledig onderdeel van de MCM groep in Marknesse en richt zich volledig op de toelevering van 2.5- en 3D fiberlaser gesneden producten. Met onze nieuwe machine en de alleskunner verwerken we niet alleen gangbaar en repeterend snijwerk, ook voor speciale projecten of afwijkende profielen vinden we altijd een oplossing. TCM is een nieuw, jong, en dynamisch bedrijf. Door betrouwbare partners biedt TCM de benodigde stabiliteit en ervaring.

Hoe ziet de functie er uit?
We zoeken een nieuwe bedrijfsleider voor TCM. Maar wat houdt dat nou in?
Het is een veel omvattende baan, maar we zullen het je in het kort even uitleggen. Je pakt de volledige bedrijfsvoering op van het lasersnijbedrijf. Zo stuur je je eigen team aan en bouwt dit team uit, onderhoud je je eigen klanten en heb je oog voor de financiën. Samen het met Hoofd bedrijfsbureau zorg jij voor de ontwikkeling van TCM, want we willen er echt iets moois van maken! Naast het ontwikkelen binnen de huidige muren, zijn er ook mogelijkheden voor fysieke groei op de naastgelegen grond.

Jouw span of control reikt van productie tot planning en logistiek. Je zorgt voor structuur, orde en netheid op de werkvloer. Je motiveert en coacht medewerkers en spreek ze aan op gedrag indien mogelijk. We zoeken een echte allrounder dus!

Klinkt dat als een te grote uitdaging? Geen probleem, we zorgen dat we jou helemaal inwerken en dat je als volwaardig bedrijfsleider jouw ding kunt doen.

Zo ziet een dag als bedrijfsleider eruit
In het eerste jaar ben je vooral bezig met inwerken, meekijken en meewerken. Jij weet alle ins en outs van het vakgebied goed op te nemen en te onthouden. Je maakt je de materie en machines eigen en leert je collega’s en klanten kennen. Je focust allereerst op continuïteit en het werven van goed personeel. Hierin werk je nauw samen met het Hoofd Bedrijfsbureau, welke reeds langere tijd bij TCM werkt. Gaandeweg zal hij zijn specialistische kennis aan jou overdragen waardoor je meer zelfstandig kan oppakken. Op termijn zal hij zijn focus gaan verleggen naar commercie. Jullie sparren en overleggen veel en werken samen in de dagelijkse operatie. Als de basis goed staat, ga je bezig met de groei en uitbreiding van TCM.

TCM is een order gestuurde toeleverancier. Er lopen veel orders tegelijkertijd in verschillende stadia en van wisselende omvang. Je beoordeelt samen met de werkvoorbereiding de maakbaarheid en bepaalt de werkvolgordes. Zodra de orders in de werkplaats zijn opgestart, ben jij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en medewerkers. Je bent veel in de werkplaats aanwezig en maakt een overzichtelijk en efficiënte productie- en personeelsplanning.

Wat breng jij mee?

  • Gedegen afgeronde opleiding in technische richting;
  • Ruime leidinggevende ervaring in de ‘metaalindustrie’;
  • Ervaring of affiniteit met het maken en lezen van technische tekeningen en documenten;
  • Marknesse is voor jou goed bereikbaar.

Persoonskenmerken
Je vindt het leuk om praktisch bezig te zijn en tegelijkertijd mogelijkheden tot verbetering te realiseren en mensen aan te sturen. Je bent een prettige gesprekspartner met een groot oplossend vermogen en ruime technische kennis. Hierdoor weet je een gestructureerde organisatie neer te zetten waar een goede werksfeer heerst, kwaliteit wordt geleverd en klanten tevreden zijn. Je bent open, eerlijk en direct, maar altijd met respect naar de ander. Je bent een daadkrachtige en proactieve leider die stevig in zijn schoenen staat.

Wat bieden wij jou?
TCM is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf die het echt anders wil doen. Daarom willen we je niet vervelen met standaard arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris (maar wees niet bang, dat is dik voor elkaar). Binnen de MCM groep geloven wij in een gezonde balans tussen vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, bieden we volop ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. En niks is verplicht, maar jij hebt toch ook zin in een pilsje op vrijdagmiddag? Uiteraard belonen wij je inzet ook graag met toffe bedrijfsuitjes.

Interesse

Het volledige wervings- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via de site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen – 038-452 88 33 .