Aluminium, RVS of stalen buizen laten buislasersnijden? Bij ons bent u aan het juiste adres voor deze precisietechniek! Wij bieden een snijoplossing met behulp van geautomatiseerde lasersystemen. Hierdoor kunnen we uw producten snel, efficiënt en precies snijden.

Buislasersnijden

Het grote voordeel van onze lasersnijservice is dat deze volledig geautomatiseerd is. Buislasersnijden is een eenvoudige manier om metalen profielen op maat te snijden, zonder zelf te boren of te zagen. Onze machines zijn gekoppeld aan een automatisch laad- en ontlaadsysteem, waardoor de buizen en kokers na het snijden snel en naadloos in en uit de machine worden geladen. Eenmaal bewerkt, worden ze op een cassette geplaatst en zijn ze klaar voor verdere verwerking of transport. Deze geautomatiseerde aanpak zorgt voor een efficiënt en probleemloos productieproces.

Laserboorsnijden

LASERSNIJDEN VAN KOKERS

Bij het buislasersnijden worden lange metalen profielen met een laserstraal bewerkt tot een eindproduct of halffabricaat. Naast het bewerken van buizen, lasersnijden wij ook vierkante en rechthoekige kokers. De afmetingen voor het bewerken van kokers verschillen wel met die van de buis.

Wij denken graag mee in het productieproces van uw product. Vrije vorm lasersnijden voor een scherpe prijs met een hoge leverbetrouwbaarheid. Dat alles zorgt ervoor dat het produceren van uw product kostenefficiënt blijft.

Snel en vrijblijvend een offerte! Korte levertijd