Buislasersnijden

Betrouwbare partner in kokersnijwerk

Doordat wij al vanaf mei 2017 marktconform en snel fiberlaser gesneden producten aanleveren en veel ervaring hebben met buislasersnijden, hebben wij een systeem met flink wat vaste klanten opgebouwd. Deze ervaring groeit door de jaren heen.

Op TCM kun jij rekenen!

Hoge precisie

Buislasersnijden maakt gebruik van geavanceerde lasersnijtechnieken, waardoor het ontzettend precies gebeurt. Dit zorgt ook nog eens voor nauwkeurige sneden, iedere keer opnieuw.

Efficiëntie en snelheid

Buislasersnijden biedt een hoge mate van efficiëntie en snelheid. Het proces kan geautomatiseerd worden uitgevoerd, wat resulteert in kortere productietijden en hogere productiviteit.

Veelzijdigheid en flexibiliteit

Buislasersnijden is een zeer veelzijdige technologie. Het kan worden toegepast op verschillende soorten buizen en profielen. Bovendien is het geschikt voor verschillende materialen.

Buislasersnijden

Aanleverspecificaties

Het is van groot belang dat jouw bestanden in goede order worden ontvangen bij onze werkvoorbereiding. Om jou hierbij te helpen, hebben we alle aanleverspecificaties voor je uitgewerkt. De belangrijkste vind je hieronder. Meer weten? Klik op de knop!

LT8.10 fiberlaser & LTfiber EVOLUTION

onze Lasersnijders.

TCM richt zich volledig op het lasersnijwerk, zoals buislasersnijwerk, kokersnijwerk en het snijden van open profielen in diverse materialen. Wij zijn dan ook trotse eigenaar van de krachtige en volledige geautomatiseerde LT8.10 en de LTfiber EVOLUTION.