Onze machines

Lasertube LT8.10

Lasertube LT8.10 buislasersnijder
Add Your Tooltip Text Here
De De lasertube LT8.10 is één van onze machines en echt een gamechanger als het gaat om geavanceerde lasersnijmachines die speciaal ontworpen zijn om een breed scala aan buizen en profielen te snijden.
 
Deze innovatieve machine is ongeëvenaard qua precisie, snelheid en veelzijdigheid en daarmee de ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen in tal van sectoren. De lasertube LT8.10 helpt moeiteloos hoogwaardige resultaten te bereiken. De geavanceerde functies verbeteren de mogelijkheden, zorgen voor optimale prestaties, verhoogde flexibiliteit en meer productiviteit.
 

LTfiber EVOLUTION

Machines Buislasersnijder

De LTfiberEVOLUTION is één van onze prachtige machines en een uitmuntend staaltje technologie dat indruk maakt met zijn ongelooflijke mogelijkheden. De geavanceerde vezellaser-technologie levert precisie en veelzijdigheid. Ontworpen om aan verschillende industrieën en toepassingen te voldoen, is deze machine gebouwd om een hoge efficiëntie te bieden bij het leveren van hoogwaardige resultaten.

De LTfiberEVOLUTION is ontworpen om maximale precisie te bieden, met een nauwkeurigheidsniveau van ± 0,05 mm. Bovendien is deze machine ongelooflijk snel, met een maximale snijsnelheid van 120 m/min.